Hürriyet yazarının Ahmet Hakan korkusu: Astroloji merakı umarım Madonna’nın seviyesine ulaşmaz

Madonna'nın astroloji merakını bilmeyen yok. Ünlü şarkıcı en son Grammy ödüllü DJ ve müzik prodüktörü David Guetta'nın Akrep burcu olduğunu öğrenince işbirliğinden vazgeçmiş, onu yemek masasında bırakıp gitmişti. Hürriyet gazetesi magazin yazarı Savaş Özbey, gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ın da astrolojiye merak sardığını belirterek, "Umarım Madonna’nın seviyesine ulaşmaz" düşüncesini dile getirdi.

F5HABER F5HABER
Hürriyet yazarının Ahmet Hakan korkusu: Astroloji merakı umarım Madonna’nın seviyesine ulaşmaz

Hürriyet gazetesi magazin yazarı Savaş Özbey, gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ın astrolojiye olan merakını bugünkü köşesine taşıdı.

Özbey, "Yayın yönetmenimiz Ahmet Hakan astrolojiye merak sardı; dünkü köşesinde burcunun ünlülerini yayımladı: Alfred Hitchcock, Napolyon, Ben Affleck, Sibel Can... Yalnız burcunu yazmayı unutmuş. Doğum tarihinden baktım, Aslan. Aynı gün bir başka Aslan olan Madonna’nın haberi patladı dünya magazininde. Ünlü DJ David Guetta, yeni albümünde çalışmak istediği Madonna’nın, burç yüzünden işbirliğinden vazgeçtiğini açıkladı: 'Madonna’ya Akrep burcu olduğumu söyledim. Yüzü değişti. Bana ‘Üzgünüm, birlikte çalışamayacağız. Seni tanımak güzeldi, hoşça kal’ dedi.' Umarım Ahmet Hakan’ın bu yeni merakı Madonna’nın seviyesine ulaşmaz. Ben yine de ne olur ne olmaz diye... 'Çalışkan ve sebatkâr Oğlak' burcundan olduğumu şuraya bir koyayım." ifadesini kullandı. 
 

SONRAKİ HABER