için kaldı

Habertürk yazarı Kübra Par: Muhalefet bunu yapsa kahraman olur

Türkiye’de Covid-19 salgınına karşı 14 Ocak’ta başlayan aşılama devam ederken aşı tedariğiyle ilgili yaşanan tartışmalara ilişkin Habertürk yazarı Kübra Par'dan, dikkat çeken bir yorum geldi. Par'a göre; muhalefet belediyeleri firmalarla anlaşıp yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı tedarik etmesi durumunda “halkın gözünde kahraman olacaklarını” söyledi.

F5HABER F5HABER
Habertürk yazarı Kübra Par: Muhalefet bunu yapsa kahraman olur

Habertürk yazarı Kübra Par, bugünkü köşe yazısında Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın “Nasıl ki askıda fatura, askıda ekmek gibi yardımlar yaptıysak şimdi de 'askıda aşı'yı da CHP'li belediyeler olarak devreye sokmamız gerekir” dediğini aktardı.

Par, şu yorumu getirdi:

Size bir şey söyleyeyim mi, Sağlık Bakanı’nın aşı tedarikinde sıkıntıdan bahsettiği, vatandaşların “Benim sıram ne zaman gelecek?” diye beklediği bir atmosferde eğer ki CHP’li belediyeler yurt dışındaki ilaç firmalarını bir şekilde ikna edip, Türkiye’deki tüm bürokratik engelleri aşıp aşı getirmeyi başarabilirse, üstüne bir de aşılamaya yoksul kesimden başlarsa halkın gözünde kahraman olur.

Vefa Salman önerisinde ciddi miydi bilemiyorum ama muhalefetin yerinde olsam hemen kolları sıvar, iktidarı eleştirmekle yetinmez, bir an önce aşı bulup getirmenin yollarını arardım.

 

SONRAKİ HABER