Fatih Portakal'dan 'ayrılık' açıklaması

Fox TV'den yapılan açıklamada, "Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir" denildi. Fatih Portakal'dan da ayrılığına ilişkin açıklama geldi.

F5HABER F5HABER
Fatih Portakal'dan 'ayrılık' açıklaması

Fox TV, Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevini bırakma kararı aldığını duyurdu. Fatih Portakal ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum" dedi.

PORTAKAL'IN AÇIKLAMALARI: KARARI BU KADAR NET VERDİM

Fatih Portakal, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

1- 10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım @foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

2- Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla.

SONRAKİ HABER