için kaldı

Fatih Portakal, VIP kriziyle ilgili konuştu "İmamoğlu'nun hakaret ettiğini duydum"

Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Yavuz'a, hakaret ettiği videoyu izlediğini iddia ederek, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum." dedi.

F5HABER F5HABER
Fatih Portakal, VIP kriziyle ilgili konuştu "İmamoğlu'nun hakaret ettiğini duydum"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun 5 Haziran Çarşamba günü Ordu'da gerçekleştirdikleri program sonrasında özel uçakla İstanbul'a dönüş yolculuğunda Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylar sırasında Ordu Valisi Seddar Yavuz'a "Valiniz tam bir it" ifadesini kullandığı iddia edilmişti. Fatih Portakal o iddiayla ilgili konuştu.

İMAMOĞLU'NU YALANLADI

Fatih Portakal Ordu'da yaşanan olayın ardından FOX Ana haberde "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" demişti. Portakal'ın bu açıklamasının ardından kamuoyunda görüntülerin yayınlanması çağrısı yapıldı. Portakal ise bu akşamki haber bülteninde İmamoğlu'nu bir kez daha yalanladı.

"KULAKLARIMIN NE DUYDUĞUNU BEN BİLİYORUM"

"O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyen Portakal, "Ben 6 haziran günü o cümleleri kurarken o hakaret ettiği cümleleri kurarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" diye konuştu.

SONRAKİ HABER