Ertem Şener'den tarihi çark!

Canlı yayında iğrenç sözler söylemesinin ardından Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözcülüğüne soyunan Ertem Şener, çark etti.

F5HABER F5HABER
Ertem Şener'den tarihi çark!

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında, "Kusturmalı Boşnak S...su" ifadesini kullanmasının ardından, Rasim Ozan Kütahyalı kovulmuştu. Kütahyalı'nın kovulmasının ardından programın sunucusu Ertem Şener, Kütahyalı'ya tepki gösterenleri "bazı şer güçler" olarak nitelendirmiş, "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" şeklinde tehditler savurmuştu.Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözcülüğüne soyunan Ertem Şener, çark etti.

Programda, "Bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben haber portallarından söz ettim. Ben şahışları, kişileri, Saffet Sancaklı'ymış, sayın milletvekiliymiş, bunda hiçbir şekilde alakaları yoktur, benim ağzımdan hiçbir zaman böyle bir şey çıkmadı" diyen Şener, kişisel Twitter hesabından da, "'Beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir' İzleyelim bakalım ben ne demişim, kimlere ne söylemişim? 'Boşnak kardeşlerimin üzüntüsü benim içimde derin bir yaradır.' Ben zaten gerekeni yaptım, kanal ile görüştükten sonra ROK ile yolları ayırdım, kimsenin de sözcüsü olmadım" diye yazdı.

SONRAKİ HABER