için kaldı

Deli Yürek'ten sonra ilk kez ekranda! Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna dahil oldu! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Arka Sokaklar yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ederken diziden sürpriz bir haber geldi. Deli Yürek'in efsaneyi oyuncularından Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar ile ekranlara dönüyor. Peki Yılmaz Tüzün kimdir? Deli Yürek'te hangi karakteri canlandırıyordu? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

F5HABER F5HABER
Deli Yürek'ten sonra ilk kez ekranda! Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna dahil oldu! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Arka Sokaklar dizisi Şevket Çoruh'un bomba ayrılığından sonra sürpriz bir transfer ile gündemde. Diziye yeni kan arayışında olan yapımcılar Deli Yürek'ten efsane bir isimle el sıkıştı. Ünlü oyuncu Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar ile anlaştığını Instagram hesabından duyurdu. Peki Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar yeni sezon çekimlerine başladı. Dizi şu günlerde transfer haberleriyle gündemde. Arka Sokaklar bu sezon da cuma akşamları yayınlanacak ve Ekim ortasına kadar ekranda olacak.

DELİ YÜREK'İN EFSANE İSİMLERİNDEDİ

Yılmaz Tüzün Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzaoğlu ile beraber 5 sezon boyunca ekranlardaydı. Tüzün dizide Yılmaz karakterine hayat veriyordu.

Deli Yürek'ten sonra ilk kez ekranda! Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna dahil oldu! Yeni sezon ne zaman başlayacak? - Resim : 1

Benzer Haberler
Arka Sokaklar dizisi bakın neden geç başlıyor; Usta oyuncu ile anlaşma sağlandı

Arka Sokaklar dizisi bakın neden geç başlıyor F5HABER-

SONRAKİ HABER