Çukur'un Mahsun'u öldü mü?

Çukur'un 58. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Çeto'nun gözyaşları içinde adamlarına 'Mahsun öldü. Koçovalılar onu öldürdü' demesi kafaları karıştırdı. Peki Mahsun öldü mü? Çeto Mahsun'a ne yaptı? İşte Çukur yeni bölümden ilk fragman.

F5HABER F5HABER
Çukur'un Mahsun'u öldü mü?

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Bitik bir halde Mahsun'un öldüğünü söyleyen ve gözyaşlarına hakim olamayan Çeto, "Koçovalılar yüzünden. Onların soyunu tek tek kurutacağız" sözleriyle Koçovalılar için intikam fitilini ateşliyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Çukur'un 18 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen 2. sezonun 24. Bölümünde öldüğünü düşündükleri Baykal'ı arayan Koçovalılar, bu büyük kovalamaca sırasında zor duruma düştü. Yüzüklü kişinin evini basan fakat köşeye sıkışan Çeto tüm adamlarını kaybetti. Mahsun'un izini süren Selim ve Sena, Yamaç'a yakalandı. İkiliye kızgınlığını gizleyemeyen Yamaç, Sena ve Selim'in Mahsun'la ilgili bildiklerini öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Aliço'nun desteğiyle Mahsun'un babası Kadir'i bulan Selim ve Sena, Yamaç'ı şoke etti. Oğlunun karşısına çıkan Kadir, bildikleriyle Mahsun'u şaşırtırken, gözyaşlarına hakim olamayan Mahsun'un çaresizliği dikkat çekti. Koçovalıların arasını bozmak isteyen ve eteğindeki taşları döken Çeto; Salih, Celasun ve Cumali'yi sarsacak şeyler söyledi. Vartolu Salih'in, Çeto ile çalıştığını öğrenen İdris'in tepkisi sert olurken, baba-oğul arasındaki duygusal yüzleşme izleyenleri derinden etkiledi.

MAHSUN BABASINI ÖLDÜRDÜ!
Çeto, babasını bulan Mahsun'u, tüm bunların Sena ve Selim'in oyunu olduğuna inandırdı. Karşısındaki kişinin babası olduğuna inanmayan Mahsun, ona bıçağı saplarken dehşet içinde elindeki elmaları düşüren annesini gördü. O an babasını öldürdüğünü anlayan Mahsun darmadağın oldu. Diğer yanda pazar tezgahında tüm oğullarıyla bir araya gelen İdris'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

SONRAKİ HABER