için kaldı

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki...

Camdaki Kız 50. bölümü ile Kanal D'de ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Feride'nin Hayri'nin farkında olmasıyla işler tamamen değişir. Nalan Hayri'yi kıskandırmak için hamlesini yapar ve başarılı olur. Nalan, Hayri ile ilgili duygularını nasıl bastıracak? Bu arada Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız yeni sezon (50. bölüm) izleme sayfası ve yeni bölüm fragmanı...

F5HABER F5HABER
Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki...

Camdaki Kız 50. bölümünü yayınladı. Kanal D'de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Camdaki Kız son bölümde; Feride Nalan'ın Hayri'den uzaklaşması için planını devreye sokuyor. Rafet, Gülcihan'a boşanma evraklarını imzalatıyor. İşte Camdaki Kız 51. bölüm fragmanı ve kesintisiz son bölüm izleme linki...

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki... - Resim : 1

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki... - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki... - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ 50. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Feride, Nalan ile Hayri arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başlar. Bu sırada Sedat, Cana'ya aralarındaki yasak aşktan doğacak olan çocuğa babalık yapmayacağını söyler. Canan'nın kocası ise Rafet'in üzerine oynamaya başlar. Tüm bunlar olurken Feride Nalan'ı sıkıştırmaya devam eder.

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki... - Resim : 4

Feride, Nalan'ın Hayri'den uzak durması için yeni planlar yaparken, Hayri ise Nalan'ın Sedat'la arasının düzeltmesini kabullenemiyor. Diğer yandan Rafet, Gülcihan'dan boşanmak için ilk adımı atıyor.

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki... - Resim : 5

CAMDAKİ KIZ EMİR KARAKTERİ KİMDİR?

Cemal Hünal diziye Emir olarak katıldı. Camdaki Kız dizisindeki Emir karakteri Selen'in eski sevgilisidir. Üniversite yıllarında Emir ile aşk yaşayan Selen daha sonra Levent ile evlenmiştir. Emir aynı zamanda Cana ile de yakın arkadaştır.

Camdaki Kız 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölüm izleme linki... - Resim : 6

SONRAKİ HABER