Altaylı: Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki "sandalye" diyaloğu için "Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti" yorumunda bulundu.

F5HABER F5HABER
Altaylı: Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen büyükşehir belediye başkanları toplantısına katılan Ekrem İmamoğlu'nun oturduğu sandalyenin kırıldığı aktarıldı. Bunun üzerine Erdoğan'ın "Bak bu yaptığın israftır, oturduğun sandalyeyi kırdın" dediği ifade edildi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İmamoğlu'nun çok şanssız biri olduğunu belirterek, "Bunca zamandır Saray’da ilk kez bir iskemle kırıldı o da tam israftan söz edildiği günlerde İmamoğlu'na denk geldi" dedi. 

Altaylı, İmamoğlu ile böyle bir espri yapabilmek için kendisine özellikle dingildeyen sandalye verildiğini belirterek, "Yani Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti" diye yazdı.

Altaylı'nın 'Komplo mu kalite mi?' yazısının ilgili bölümü şöyle:

Burada aklıma şunlar geliyor:

1. Ekrem İmamoğlu çok şanssız biri. Bunca zamandır Saray’da ilk kez bir iskemle kırıldı o da tam israftan söz edildiği günlerde İmamoğlu'na denk geldi.

2. İmamoğlu ile böyle bir espri yapabilmek için İmamoğlu’na özelİlkle dingildeyen bir  sandalye verildi. Yani Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti.

3. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın mobilyacısı kalitesiz üretim yapmış, sandalyeler şimdiden kırılmaya başladı. Oysa İstanbul’daki yüzlerce yıllık saraylardaki mobilyalar hâlâ taş gibi."

SONRAKİ HABER