Aldatmak 2. bölüm fragmanı yayında! Yeni fragmanda Tarık deliye dönüyor!

Aldatmak dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Güzide'nin 'benim evim' diyerek onu evden kovmasını kaldıramayan Tarık adeta deliye dönüyor. Mustafa Uğurlu'nun canlandırdığı Tarık karakterinin performansı izleyiciden tam not alırken AB'de reytinglerde ilk 5'e giremeyen diziyi kurtarma çabaları olarak da yorumlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İki kadının arasında kalan Tarık ne yapacak? İşte Aldatmak 2. yeni bölüm fragmanı...

F5HABER F5HABER
Aldatmak 2. bölüm fragmanı yayında! Yeni fragmanda Tarık deliye dönüyor!

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak'ın 2. yeni fragmanı ekrana geldi. ATV'de yayınlanan dizinin 2. bölüm fragmanında heyecan tavan yaptı. Güzide sakin sakin Tarık'ı evden kovarken Tarık çılgına döndü ve camı çerçeveyi indirdi. Tarık'ın öfkesi bununla da dinlemedi. Yeşim'in hesap sorumasıyla Tarık ikinci patlamayı yaşadı. Ayrıca yeni fragmanda Oylum'un gözaltına alındığı da görüldü. İşte Aldatmak yeni bölüm fragmanı...

ALDATMAK İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güzide Yenersoy, 30 yıllık kocası ve iki çocuğuyla birlikte dışarıdan bakıldığında herkese örnek olacak bir aileye sahip saygıdeğer bir aile mahkemesi hâkimidir. Eşi Tarık kendi hukuk bürosu olan tecrübeli ve başarılı bir avukattır. Oğlu Ozan, bir inşaat firmasında mühendis olarak çalışmakta, kızı Oylum ise annesinin ısrarıyla girdiği tıp fakültesine devam etmektedir.

Aldatmak 2. bölüm fragmanı yayında! Yeni fragmanda Tarık deliye dönüyor! - Resim : 1

Dışarıdan kusursuz görünen Yenersoy Ailesi'nin hayatında her şey yolunda ilerlerken sevgi ve güven üzerine kurulu hayatlarının ardında bambaşka sırlar olduğu ortaya çıkar ve madalyonun öteki yüzü Güzide için bambaşka mücadelelere, eski defterlerin gün yüzüne çıkmasına ve öngörülmesi zor yeniliklere yol açar.Çok sevdiği ve hayatını adadığı ailesinin her bir ferdi Güzide'ye yalan söylemektedir. Güzide, Oylum'un ne pahasına olursa olsun hayallerinin peşinden gitme kararından, iş hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Ozan'ın kolay yoldan köşeyi dönme planlarından ve en önemlisi, otuz yıllık kocası Tarık'ın beş yıldır ikinci bir ailesi olduğundan habersizdir.

Bir tesadüf eseri eşi Tarık'la ilgili gerçekler ortaya çıktığında Güzide'nin hayatı başına yıkılır. Şimdi Güzide, doğru bildiği yalanlarla yüzleşmeli ve yıllardır ödün vermediği benliğini koruyarak bu zorlu mücadeleden zaferle çıkmalıdır.

ALDATMAK REYTİNG SIRALAMASI

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 TURKIYE-LUKSEMBURG UEFA ULUSLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1
2 ALDATMAK ATV
3 GELSIN HAYAT BILDIGI GIBI SHOW TV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 ESRA EROL’DA ATV
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 MASTERCHEF TURKIYE TV8
8 CAMDAKI KIZ KANAL D
9 ATV ANA HABER ATV
10 GELSIN HAYAT BILDIGI GIBI (OZET) SHOW TV

AB İLK 10 PROGRAM

1 TURKIYE-LUKSEMBURG UEFA ULUSLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1
2 CAMDAKI KIZ KANAL D
3 MASTERCHEF TURKIYE TV8
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 GELSIN HAYAT BILDIGI GIBI SHOW TV
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 ALDATMAK ATV
8 ESRA EROL’DA ATV
9 MAHKUM FOX
10 CAMDAKI KIZ (OZET) KANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 TURKIYE-LUKSEMBURG UEFA ULUSLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1
2 GELSIN HAYAT BILDIGI GIBI SHOW TV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MASTERCHEF TURKIYE TV8
5 CAMDAKI KIZ KANAL D
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 ESRA EROL’DA ATV
8 ALDATMAK ATV
9 GELSIN HAYAT BILDIGI GIBI (OZET) SHOW TV
10 CAMDAKI KIZ (OZET) KANAL D

SONRAKİ HABER