Aldatmak 11. son bölüm izle! Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Aldatmak dizisi 11. bölümü ile ATV'de ekrana geldi. 1 Aralık perşembe akşamı ekrana gelen Aldatmak 11. bölümde, Tarık, Öykü'yü alıp giderek Yeşim'e ders vermek ister. Oylum büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Aldatmak 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak son bölüm full izleme linki haberimizde...

F5HABER F5HABER
Aldatmak 11. son bölüm izle! Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi mi?

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak bu akşam 11. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Aldatmak dizisinin heyecanla beklenen 11. bölümünde; Kötü günleri atlatıp ailesiyle mutlu olmaya çalışan Güzide ailesine karşı daha anlayışlı olmaya çalışır. Dizi biter bitmez haberimizden Aldatmak dizisi 11. bölümü izleyebilirsiniz.

ALDATMAK SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Aldatmak 11. son bölüm izle! Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi mi? - Resim : 1

ALDATMAK DİZİSİ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tarık, Öykü'yü alıp giderek Yeşim'e ders vermek ister. Kızıyla rahat edebileceği tek yer Ozan'ın terk ettiği evidir. Öykü'nün durumdan çok etkilenip üzüldüğünün farkında olan Tarık, kızını annesinden uzak tutmak konusunda tereddüt yaşar.

aldatmak son bölüm

Oylum onu çok mutlu edecek bir haber alırken aynı zamanda hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalır. Annesine gerçekleri itiraf etmekten korkarken, Tolga'nın bu yalanların gölgesinde yaşamaya tahammülü gittikçe azalmaktadır.

Sonunda hayatını yoluna koyan Ozan yeniden annesinin yanına taşınır. İş yerinde fark ettiği ters bir durumu Oltan'a anlatmak isterken Oltan'ı Yeşim'le baş başa yakalar. Ozan, ortaya çıktığında dengeleri yeniden değiştirecek bu bilgiyle ne yapacaktır?

aldatmak 11. son bölüm

Kötü günleri atlatıp ailesiyle mutlu olmaya çalışan Güzide ailesine karşı daha anlayışlı olmaya çalışır. Her daim destekçisi olan Sezai'nin geçmişine dair merakları olsa da bazı soruları sormaya çekinmektedir.

Aldatmak'ın on birinci bölümünde, Yenersoy kardeşlerinin tesadüfen karşılaştıkları sürpriz ve bunun sonucunda verdikleri karar yine bütün aileyi etkileyecektir. Ancak herkesin çekindiği Güzide'nin bu karara tepkisi ne olacaktır?

Benzer Haberler
Yeni yılı göremediler! Final kararı ile yıkılan diziler...

Yeni yılı göremediler! F5HABER-

Yeni diziler dengeleri değiştirmeye geliyor! Neredeyse tüm kanallar...

Dengeler alt üst olacak! F5HABER-

Aldatmak dizisinde sınırları zorlayan olay; Herkesin ağzı açık kaldı

Aldatmak dizisinde sınırları zorlayan olay F5HABER-

Reyting sonuçları 24 Kasım 2022 Perşembe: Aldatmak, Camdaki Kız, Dünya Kupası maçları, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 

Perşembe reytinglerinde çekişme büyük! F5HABER-

SONRAKİ HABER