Aldatmak 10. son bölüm kesintisiz izle! Aldatmak 11. yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Aldatmak dizisi 10. bölümü ile ATV'de ekrana geldi. 24 Kasım perşembe akşamı ekrana gelen Aldatmak 10. bölümde, Güzide hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Yenersoy ailesi üyeleri pişmanlıklarla boğuşuyor. Aldatmak 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak son bölüm full izleme linki haberimizde...

F5HABER F5HABER
Aldatmak 10. son bölüm kesintisiz izle! Aldatmak 11. yeni bölüm fragmanı geldi mi?

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak bu akşam 10. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Aldatmak dizisinin heyecanla beklenen 10. bölümünde; Annesini kaybetme korkusuyla sınanan Ozan'ın babasıyla arasında gerilim, Yeşim'in hastaneye gelmesiyle iyice hat safhaya çıkıyor. Güzide'nin hayatını kaybetmesi ihtimaliyle yüzleşen Tarık'ın kafası karışıktır Dizi biter bitmez haberimizden Aldatmak dizisi 10. bölümü izleyebilirsiniz.

ALDATMAK SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Aldatmak 10. son bölüm kesintisiz izle! Aldatmak 11. yeni bölüm fragmanı geldi mi? - Resim : 1

ALDATMAK DİZİSİ 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Güzide geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermektedir. Tarık, Ozan ve Oylum, gelecek iyi haberi beklerken annelerine yaşattıklarının vicdan azabıyla yüzleşir.

Sonunda annesine her şeyi itiraf etmeye hazırlanan Oylum, gelen haberle yıkılır. Yalan söylediği için çok pişman olan Oylum'u geleceği ile ilgili kötü sürprizler de beklemektedir. Tolga ise bu en kötü döneminde yine Oylum'un yanındadır ve ikili giderek daha da yakınlaşır. Oylum, New York hayali uğruna Tolga'yı daha ne kadar kendinden uzak tutabilecektir?

Aldatmak 10. son bölüm kesintisiz izle! Aldatmak 11. yeni bölüm fragmanı geldi mi? - Resim : 2

Annesini kaybetme korkusuyla sınanan Ozan'ın babasıyla arasında gerilim, Yeşim'in hastaneye gelmesiyle iyice hat safhaya çıkar. Artık kendi hayatında bir şeyleri toparlamak isteyen Ozan'a yardım eden kişi yine Oltan olur. Hatalarından ders çıkarmayan Ozan, Oltan'a güvenmekle yanlış mı yapmaktadır?

Güzide'nin hayatını kaybetmesi ihtimaliyle yüzleşen Tarık'ın kafası karışıktır. Her ne olursa olsun Yeşim'i de kaybetmek istemediğinden ailesine karşı onu savunur ancak bunun ne gibi sonuçlar doğuracağını kendisi de tahmin edemez.

Ölümün soğuk yüzüyle tanışan Yenersoy Ailesi hayatlarını yoluna koymaya çalışırken yeni hataların pençesine düşecektir.

SONRAKİ HABER