için kaldı

AK Parti'li Şen: Yüksek enflasyon, yüzde 40'ın üzerine çıkmamızı engelliyor

Seçim anketleri ile ilgili yorum yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Yüksek enflasyon yüzde 40’ın üzerine çıkmamızı engelliyor” dedi.

F5HABER F5HABER
AK Parti'li Şen: Yüksek enflasyon, yüzde 40'ın üzerine çıkmamızı engelliyor

Anketlerde oy oranı yüzde 40'ın altında görünen AK Parti'de konuyla ilgili Ar - Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den açıklama geldi.

"AK Parti’nin oyları yükseliyor ama yüzde 40’ın üzerine çıkmıyor" diyen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bu durumu Mustafa Şen’e sorduğunu ve "Yüksek enflasyon yüzde 40’ın üzerine çıkmamızı engelliyor” yanıtını aldığını belirtti.

Selvi, "Küresel liderliği Erdoğan’ı yükseltirken, hayat pahalılığı paçalarından tutup aşağıya çekiyor. Mustafa Şen de aynı noktaya işaret ediyor. AK Parti’nin 2023’ten önce yüksek enflasyon sorununu çözmesi lazım" ifadesini kullandı.

"Muhafazakar seçmen son tahlilde Domatese değil, değerlerine oy verir"

Selvi şöyle devam etti:

Ama bu da bir gerçek. Halkımız yüksek enflasyon sorununu da Erdoğan’ın çözeceğine inanıyor. Çünkü Erdoğan zaten bunu başarmış bir lider. Ayrıca muhafazakâr seçmen son tahlilde, ‘Evet, hayat pahalılığı var. Ben zorlanıyorum’ der ama nihayetinde, “Her şey 2 kilo domates değil” der. Domatese değil, değerlerine oy verir...     
 

SONRAKİ HABER