Ahmet Hakan: Hürriyet, evden çalışmayla da çıkabiliyormuş

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yüz binlerce insan artık evden çalışıyor. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gazetenin evden çalışmayla çıkabildiğini, kurumsal yapıda da tasarruf imkânı sağladığını belirtti. Hakan, "Bu bir devrimdir" yorumunu yaptı.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Hürriyet, evden çalışmayla da çıkabiliyormuş

Koronavirüs salgını, dünya genelinde toplumsal hayatı derinden etkilemeyi sürdürüyor. Salgın nedeniyle alınan önlemlerin en çok etkilediği alan ise çalışma hayatı. Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de pek çok sektörde yüz binlerce insan artık 'evden çalışma' yöntemi ile işlerine devam ediyor. 

Hakan "Hürriyet'in Arka Köşesi" bölümünde, "Şu virüs belası bize gösterdi ki... Hürriyet, evden çalışmayla da çıkabiliyormuş. Toplantılarımızı yapıyoruz, iletişimde hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Sayfa yapım aşamalarının her anını izleyebiliyoruz manşetleri belirleyebiliyoruz. Trafikte iki saat geçirmiyoruz, ofis hayatının yol açtığı sorunlarla boğuşmuyoruz... Hepsinden önemlisi, kurumsal yapımıza inanılmaz ölçüde tasarruf imkânı sağlamış oluyoruz. Daha önce de söylemiştim, yine söylüyorum: Bu bir devrimdir." düşüncesini dile getirdi. 

Hakan, "Ve biz bu devrimi, pandemi olayı bittikten sonra da herhangi bir karşı devrime fırsat tanımadan sürdürmenin yollarını konuşuyoruz, tartışıyoruz, belirlemeye çalışıyoruz." ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için tıklayın

SONRAKİ HABER