Ahmet Hakan: Ben sıkıldım Ali Babacan... Sen sıkılmadın mı?

AK Parti'den istifa ettiğini açıklayan eski bakan Ali Babacan, dün yayımladığı bayram mesajında yeni parti için çalışmalara başladığını duyurdu. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan "Yaptığın yazılı açıklamaların satır aralarını okumaya çalışmaktan... Yanında yörende kimler olduğunu anlamaya çabalamaktan... Abdullah Gül’ün pozisyonuyla ilgili efsaneler işitmekten...Ben sıkıldım Ali Babacan...Sen sıkılmadın mı?” diye seslendi.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Ben sıkıldım Ali Babacan...  Sen sıkılmadın mı?

Dün eski Bakan Ali Babacan "Çalışmaları arkadaşlarımızla beraber başlattık " diyerek yeni sürece girildiğini resmen duyurdu. Çalışmaların sadece ülkede değil, çok daha geniş bir coğrafyada ilgiyle takip edildiğini dile getiren Ali Babacan, "İnancımız odur ki, samimiyetle çalıştığımızda ve ortak aklın gereğini yaptığımızda ülkemizin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur" dedi.

Konuyu köşesinde değerlendiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan “Yaptığın yazılı açıklamaların satır aralarını okumaya çalışmaktan sıkıldım" değerlendirmesi geldi.

Ahmet Hakan, Hürriyet’te “AK Parti’den Kazdağları için şunları işitmek istiyoruz” başlığıyla yayımlanan yazısında yeni bir parti kurma hazırlığında olan Babacan’a seslendi.

Hakan şunları söyledi:

“Yaptığın yazılı açıklamaların satır aralarını okumaya çalışmaktan... 

Yanında yörende kimler olduğunu anlamaya çabalamaktan...

Her gün bin türlü dedikoduya maruz kalıyor olmaktan...

Bir gün ‘Kuracak’ diye, öbür gün ‘Kurmayacak’ diye haber almaktan...

Abdullah Gül’ün pozisyonuyla ilgili efsaneler işitmekten...

‘Her an Davutoğlu ile birleşebilirler’ türü fısıltılara uğramaktan...

Ben sıkıldım Ali Babacan...

Sen sıkılmadın mı?”

 

SONRAKİ HABER