için kaldı

Ahmet Hakan: Abdullah Öcalan! Seni takan, ipleyen kaldı mı!

Öcalan’ın, “Kürtlere yer açmaya çalışıyorum gelin Kürt sorununu çözelim. Bir haftada çatışma durumunu, ihtimalini ortadan kaldırırım diyorum. Ben çözerim, kendime güveniyorum, çözüm için hazırım.” açıklamasına Ahmet Hakan'dan "İyi de Abdullah Öcalan! Seni takan, ipleyen kaldı mı yahu! Sen bu saatten sonra çözsen çözsen... Ancak Posta gazetesinin bulmaca ekini çözersin Abdullah Öcalan." çıkışı geldi.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Abdullah Öcalan!  Seni takan, ipleyen kaldı mı!

Abdullah Öcalan’ın “Kürt sorununda çözüm için hazırım” açıklamasını diline dolayan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan "En son İstanbul seçiminde...“Tarafsız kalın... Olaylara karışmayın... CHP’nin peşinden gitmeyin...” diye kestiğin raconu... Sezai Temelli de iplemedi, Pervin Buldan da...Kandil’deki baronların da takmadı, Selahattin Demirtaş da...Hepsini geçtim...“Aman lafı yerde kalmasın, aman ezdirmeyelim, aman karizmasını çizdirmeyelim”falan diyen bile çıkmadı." diye yazdı.

"Abdullah Öcalan! Seni takan, ipleyen kaldı mı" diye soran Hakan sözlerini  "Karizman öyle bir çizildi ki...Bir karizma ancak bu kadar çizilebilirdi.Dımdızlak kalıverdin ortalıkta. “Ben çözerim, kendime güveniyorum” demişsin ya...Sen bu saatten sonra çözsen çözsen...Ancak Posta gazetesinin bulmaca ekini çözersin Abdullah Öcalan." şeklinde sürdürdü.

SONRAKİ HABER