için kaldı

Abdurrahman Dilipak bombaladı: Liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk sekülerleştik!

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak muhafazakar kesimi eleştirerek "CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü, liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk, belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik" dedi.

F5HABER F5HABER
Abdurrahman Dilipak bombaladı: Liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk sekülerleştik!

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak "Yes-hill feministler" başlıklı yazısında "Hiç düşünür mü idiniz, başörtülü-sakallı feministler, liberaller, Kemalistler, sosyalistler çıkacak bir gün" diye sordu.  

"ABUK SUBUK ADAMLARIN BURADA NE İŞİ VAR"

'Muhafazakarların sekülerleştiğini' iddia eden Dilipak "Bu halk AK Parti’ye niye oy verdi? Peki bu işadamı kılıklı yamyamlar, halkın değerlerini hiçe sayan politikacılar, bürokratlar, kim! Ne zaman, nasıl geldiler oralara...İmam-Hatip diyorduk, İlahiyat diyorduk, bunlar mı güzel örnek olacak! Birkaç tekil örnek yeterli mi başarı için! Buralarda namaz kılan sayısı yüzde kaç biliyor musunuz!? Deist, agnostik, bey namaz bir sürü abuk subuk adamın buralarda ne işi var! STK’larımız, kurslarımız, cemaat diye bir şey var zannediyorduk! Geldiğimiz durum ortada." diye devam etti.

"SEKÜLERLEŞTİK"

Muhafazakar kesime eleştirilerini sürdüren Dilipak "CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü, liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk, belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik. " yorumunu yaptı. 

"BİZİMKİLER KENDİLERİNİ KENDİ YURDUNDA YABANCI GÖRÜYOR"

Yazısının başlığını neden "YES-HILL Feministler" diye koyduğunu da detaylıca anlatan Dilipak topluma yerleşen İngilizce etkisini "Bizimkiler kendini kendi yurdunda yabancı görüyor anlaşılan." sözleriyle yorumladı. 

"AK PARTİ GİDERSE DİYE SONRASINA DA HAZIRLANIYORLAR"

“Yes-Hill Feministler” diye tanımladığı grup için " Parti bunlardan yakasını kurtaramazsa (Ki çok geç kaldı), “bunlar ve bunlarla aynı vadiye hizmet edenler” köşeleri tuttular. Hatta AK Parti giderse diye sonrasına da hazırlanıyorlar. Yarın geride kurtaracak fazla bir şey kalmayabilir. " dedi. 

"YÜZÜMÜZE KARA ÇALANLARDAN KURTULMADIKÇA KURTULUŞ YOK"

Dilipak sözlerini "AK hayallerle çıktığımız yolda, yüzümüze kara çalanlardan kurtulmadıkça kurtuluş yok. Bunlar en yakınlarımız da olsa. Benden söylemesi." diyerek bitirdi. 

SONRAKİ HABER