Abdurrahman Dilipak bombaladı! Eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm

Daha önceki yazılarında "AK Partinin başının asıl belası AK Parti içindeki AKP'liler. " diyen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bu kez de "ANAP’ı o “Papatyalar”, o “Lale Devri çocukları” bitirdi. AK Partiyi de, bu Erguvani AKP’nin “Papatyaları”(!?) bitirecek bu gidişle." diye yazdı. AK Parti içinde, AB fonlarıyla "bodrum katlarından plazalara" geçiş yapan bir kesim olduğunu belirten Dilipak "eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Abdurrahman Dilipak bombaladı! Eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün köşesinde "AKP’nin papatyaları" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dilipak, ANAP'ı 'Papatyalar'ın bitirdiğini, AKP'yi de AKP'nin 'Papatyaları'nın bitireceğini belirterek, "AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!" diye yazdı.

BODRUM KATLARINDAN PLAZALARA

Abdurrahman Dilipak, "AK Parti içindeki AKP'lilerden" yardım almayan cemaat ve vakıf kalmadığını iddia ederek, "Ha, işte böyle, veren al alan elden üstündür. Daha önce siz konuşuyordunuz onlar dinliyordu, şimdi onlar konuşuyor, siz dinliyorsunuz.. AB fonları ile semirenlerin sesleri nasıl inceldi, eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm kokuyorlar. Bodrum katlarında rutubet kokan derneklerden çıkıp plazalara taşındılar." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER