Abdulkadir Selvi: Sadece Erdoğan değil, kısa bir süre önce AK Parti’nin iki önemli ismi Asiltürk’ü ziyaret etmiş

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ziyarete ilişkin dikkat çeken bir detay paylaştı. Selvi'nin aktardığına göre Asiltürk’ü yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değil, AK Parti’nin iki önemli isminin de ziyarette bulunduğunu yazdı.

F5HABER F5HABER
Abdulkadir Selvi: Sadece Erdoğan değil, kısa bir süre önce AK Parti’nin iki önemli ismi Asiltürk’ü ziyaret etmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e bir ziyaret gerçekleştirerek ittifak kulislerini hareketlendirmişti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, o görüşmeye ilişkin dikkat çeken detayları köşesinde paylaştı.

Selvi, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü yalnızca Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değil, AK P’nin iki önemli isminin de ziyarette bulunduğunu yazdı.

Cumburbaşkanı Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk ile ittifak konusunu ve siyasi meseleleri konuştuklarını yazan Selvi şunları yazdı

“Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaret etmesi, fay hatlarını harekete geçirdi. Erdoğan ile Asiltürk’ün görüşmede sadece ittifak konusunu değil, hizmet ve siyaset meselesini de konuştukları söyleniyor

siltürk ile Erdoğan arasında geçmişe dayanan sağlam bir dostluk var. 

Asiltürk, Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ali Coşkun’u aday göstermek istediği sırada Erdoğan’ın adaylığına destek vermiş.

Ayrıca Ayasofya’nın cami olarak ibadete açılması üzerine de Erdoğan’ı arayıp tebrik etmiş. Bu arada Asiltürk’le sadece Erdoğan görüşmemiş.

Kısa bir süre önce AK Parti’nin iki önemli ismi Asiltürk’ü ziyaret etmiş."


 

SONRAKİ HABER