MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov

MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünde ünlü şef Mehmet Yalçınkaya gözü kapalı şov yaptı. MasterChef'teki MasterClass eğitimi sırasında Mehmet Şef, gözlerini bağladı ve bütün tavuğu gözleri kapalı şekilde parçalara ayırdı.

MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov - Sayfa 1

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef, dün akşam 56. bölümüyle ekranlara geldi. Masterclass eğitimlerinin yapıldığı geceye, Mehmet Yalçınkaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıl da benzer bir şov yapan ünlü şef, gözlerini bağladı ve bütün tavuğu gözleri kapalı şekilde parçalara ayırdı. Ardından eğitimlerini alan yarışmacılar, daha sonra ödül oyununda karşı karşıya geldi. Masterclass oyunundaki yeni kuralları da Somer Şef açıkladı. İşte MasterChef'te dün akşam yaşananlar...

111
MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov - Sayfa 2

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde, yarışmacılar; Mehmet Şef'in yaptığı şovu büyük heyecanla izledi.

211
MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov - Sayfa 3

MasterClass eğitimi sırasında bütün tavuk parçalama tekniklerini yarışmacılara anlatan Mehmet Şef, gözlerini bağladı ve tavuğu gözleri kapalı şekilde parçalara ayırdı.
 

311
MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov - Sayfa 4

Elinde keskin bir bıçakla bu işlemi gözleri kapalı yapan Mehmet Şef, yarışmacıları tarafından ayakta alkışlandı.

411