MasterChef'te düelloyu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de takım kaptanlarının seçilmesinin ardından gecenin kazananı belli oldu. Somer, Danilo ve Mehmet Şef'in istedikleri yemekleri zamanında ve en lezzetli şekilde yapan bir isim mavi takıma kaptan olurken kırmızı takımın kaptanını da seçti. Gecenin sonunda MasterChef'in 12 Ekim tarihli 76. bölümünde kaptanlık oyununu kazanan yarışmacılardan biri final turunda takımına avantaj sağladı.

MasterChef'te düelloyu kim kazandı? - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde yarışmacılar kaptanlık mücadelesinde dakikalar ile yarıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef 2020'nin pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde tavuk ile en yaratıcı yemeği yaparak mavi takıma kaptan olan isim Uğur oldu. Bu hafta mavi takımın kaptanlığını kazanan Uğur, rakip takıma ise eleme gecesinde tartışma yaşadığı Sefa'yı kaptan seçti.

İşte, MasterChef son bölüm özeti:

MasterChef'te düelloyu kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 
Pazartesi akşamları gerçekleşen kaptanlık mücadelesinde bu hafta yarışmacılar tavukla yaratıcı bir yemek yapmak için karşı karşıya geldi. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Sürenin sonunda şefler yapılan yemeklerin tadına baktı.

İlk turda Özgül, Eray, Uğur, Serhat, Ebru ile Emir'in tabakları beğenildi. Finala kalan isimler Özgül, Emir ve Uğur olarak seçildi. Bir oylama daha yapan şefler MasterChef'te kaptanlık oyununu kazanan ismin Uğur olduğunu açıkladı.

Mavi takım kaptanı olan Uğur, kırmızı takıma Sefa'yı seçti.

MasterChef'te düelloyu kim kazandı? - Sayfa 3

MASTERCHEF TAKIMLAR YENİDEN KURULDU
MasterChef'te kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden yeniden kuruldu. Uğur ve Sefa takımlarına en beğendikleri isimleri seçti.

MasterChef'in 12 Ekim tarihli bölümünde takımlar şu şekilde kuruldu:

MasterChef'te düelloyu kim kazandı? - Sayfa 4

Mavi takım kaptanı olan Uğur, Furkan, Esra, Emir, Berker, Tanya, Ebru'yu takımına aldı.

Kırmızı takımın kaptanlığına seçilen Sefa ise Serhat, Barbaros, Eray, Özgül, Ayyüce, Didem'i takımına seçti.