MasterChef'in Mehmet Şef'i gençlik halini paylaştı

MasterChef Türkiye'nin en sivri dilli jürisi Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor. Mehmet Şef gençlik yıllarına ait fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Mehmet Şef'in eski halini görenler 'yok artık' dedi. Peki MasterChef ile tanıdığımız Mehmet Yalçınkaya kimdir? Gelin yakından bakalım...

MasterChef'in Mehmet Şef'i gençlik halini paylaştı - Sayfa 1

 TV 8 ekranlarında 4 sezondur yayınlanan ve zirveyi kimseye kaptırmayan lezzet ve yemek yarışmacı Masterchef Türkiye geçtiğimiz haftalarda büyük finalle sona ermişti. Jüri üyeleri finalin hemen ardından Exxen'de yayınlanan Masterchef Junior'nin çekimlerine başladı. 

111
MasterChef'in Mehmet Şef'i gençlik halini paylaştı - Sayfa 2

Hem babacan tavırları hem de sivri dili ile her sezona damga vuran jüri üyesi ise Şef Mehmet Yalçınkaya oldu. Yarışmacılara olan tavrı ve sözleri ile zaman zaman ekran başındakilerin tepkisini çekse de gönül almayı bildi. 

211
MasterChef'in Mehmet Şef'i gençlik halini paylaştı - Sayfa 3

Şu sıralar Exxen'de yayınlanan Masterchef Türkiye Junior'ın yeni bölümlerini çeken Mehmet Şef, sosyal medyayı da en sık kullanan isimlerden biri. Yarışma ile ününe üne katan şefi Instagramda 1.1 milyon kişi takip ediyor. Haliyle her paylaşımına ise beğeni ve yorum yağıyor. 

311
MasterChef'in Mehmet Şef'i gençlik halini paylaştı - Sayfa 4

Mehmet Şef'in son paylaşımı ise en çok yorum ve beğeni alan paylaşımı oldu.

411