MasterChef Türkiye’de 25 bin TL ödülü kim aldı?

TV8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de ödül oyunu heyecanı yaşandı. Final turuna kalan isimler ise Barbaros, Eray ve Özgül oldu. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı?

MasterChef Türkiye’de 25 bin TL ödülü kim aldı? - Sayfa 1

MasterChef para ödülünü kazanan isim dün akşam oynanan ödül oyununun ardından açıklandı. MasterChef Türkiye'de haftanın kaptanları Özgül ve Eray olmuştu. Dün akşam ise kıran kırana bir mücadele yaşandı. Yarışmacılar farklı turlarda yemekler yaparak birinci olmaya çalıştılar. Yeni haftada ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık tarihli 112. bölümünde ilk turu geçemeyen yarışmacılar ödüle veda etti. Final turuna kalan isimler ise Barbaros, Eray ve Özgül oldu. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar
 
 

MasterChef Türkiye’de 25 bin TL ödülü kim aldı? - Sayfa 2

MASTERCHEF ÖDÜLÜ KİM KAZANDI? 
Kırmızı ve mavi takımda ödül oyununda yarışmacılar ilk turda Arnavut ciğer yapmak için mücadele verdi. Arnavut ciğeri için şefler ilk turda 30 dakika süre verdi. Sürenin sona ermesi ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı.

MasterChef Türkiye’de 25 bin TL ödülü kim aldı? - Sayfa 3

Şefler ilk turda en zayıf yemeği yapan isimlerin Emir ve Sefa olduğunu açıkladı. Diğer yarışmacılar ise bir üst tura yükseldi. İkinci etapta ise ciğer şiş için mücadele verildi. 35 dakikalık sürenin ardından Ebru ve Serhat bu turda elenirken Barbaros, Eray ve Özgül finale kaldı.
 
 

MasterChef Türkiye’de 25 bin TL ödülü kim aldı? - Sayfa 4

Son turda şefler finale kalan yarışmacılardan bu kez Edirne tava ciğeri yapmasını istedi. Bu turda verilen süre 35 dakika oldu.

Şefler üç yarışmacının da yaptığı yemeklerin tadına baktı. Sürenin sonunda şefler oy birliği ile para ödülünü kazanan ismin Eray olduğunu açıkladı. Eray böylece 25 bin TL'yi almaya hak kazandı.