MasterChef Güzide Mertcan yeni evini tanıttı!

Bir dönem TV8 ekranlarındaki MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik villasını satmanın ardından taşındı. Güzide Mertcan, yeni evini YouTube kanalından tanıttı.

MasterChef Güzide Mertcan yeni evini tanıttı! - Sayfa 1

Geçtiğimiz sezon TV8'de izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye yarışmasının fenomen yarışmacısı Güzide Mertcan, yeni eviyle gündeme geldi. Şimdiye kadar 7 milyon TL değerindeki bir villada yaşayan Mertcan, lüks yaşantısıyla sıklıkla adından söz ettirirken olay olan lüks villasını sattığını şu sözlerle duyurmuştu:

114
MasterChef Güzide Mertcan yeni evini tanıttı! - Sayfa 2

''Biz bu evde 4–4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim.''

214
MasterChef Güzide Mertcan yeni evini tanıttı! - Sayfa 3

''Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor. Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya taşınmayı düşünüyoruz.''

314
MasterChef Güzide Mertcan yeni evini tanıttı! - Sayfa 4

7 milyon TL değerindeki villasını satan Güzide Mertcan, YouTube kanalından bu kez yeni taşındığı evini tanıttı. MasterChef yarışması sayesinde sosyal medyada da fenomen haline gelen Mertcan, helikopter pisti dahi bulunan villa sitesinden bir apartman dairesine taşındığını dile getirdi.

414