MasterChef 25 bin lira para ödülünü kim kazandı?

MasterChef ödül oyunu ile heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. MasterChef'te ödülü kazanan isim heyecanlı oyunun ardından belli oldu. 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği yemeklerin yapıldığı gecede jüri üyeleri en iyi menüyü yapan takımı belirledi. Takım oyunu sonrası üçlü turda bireysel ödül oyununu oynayan yarışmacılardan biri final anında 25 bin TL değerindeki para ödülünün sahibi oldu.

MasterChef 25 bin lira para ödülünü kim kazandı? - Sayfa 1

MasterChef ödül oyunu dün akşam bir yarışmacıya 25 bin TL ödül kazandırdı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 10 Kasım tarihli 97. bölümünde yeni bir ödül oyunu heyecanlı yaşandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ev sevdiği yemeklerin yapıldığı gecede mavi takım üst tura çıktı. Kör tadımın oynandığı bölümde, Ayyüce ve Esra finalde doğru tahminleri yapmak için mücadele verdi. Bu etapta en az bilen yarışmacı ise Serhat ve Ebru oldu. İşte, MasterChef 97. bölüm özeti.

MasterChef 25 bin lira para ödülünü kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF ÖDÜLÜ KİM KAZANDI? 
Mavi takımda bireysel ödül oyununda yarışmacılar kör tadım ve normal tadım yaparak karşı karşıya geldi. İlk etabında taze baharatları sıvı şeklinde tadan yarışmacılardan en az doğru tahminde bulunan isim Serhat oldu.

MasterChef 25 bin lira para ödülünü kim kazandı? - Sayfa 3

Ayyüce ile Ebru yedişer tanesini doğru bilerek ödül oyununda son tura yükseldi. Bu etapta yarışmacılar kör takım yaparak çeşitli peynirlerin tadına baktı. Bu etapta en az bilen yarışmacı Ebru oldu ve ödüle veda etti. Ayyüce, Esra ve Özgül sonraki etaba geçti. Son etapta ise Esra son soruda verdiği maydanoz yanıtı ile 25 bin TL değerindeki para ödülünü kazandı.

MasterChef 25 bin lira para ödülünü kim kazandı? - Sayfa 4

TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI? 
MasterChef'te bireysel ödül oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım takım oyununda mücadele verdi. Şeflerin istediği çeşit yemek Atatürk'ün en sevdiği yemekler olarak belirlendi. Etli bamya, fava, haşlanmış kuşkonmaz, ıspanaklı el açması börek ve irmik helvasının yaptığı gecede yarışmacılara 1 saat süre verildi.