Maskesiz yakalanan Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum

Bir YouTube kanalına konuk olan oyuncu Merve Boluğur, kendisine neden maske takmadığı ile ilgili yöneltilen soruya, 'doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum' cevabıyla şaşırttı.

Maskesiz yakalanan Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum - Sayfa 1

Aşk hayatı ve ilginç paylaşımları ile sık sık gündeme gelen oyuncu Merve Boluğur, Cihan Şenözlü'nün YouTube kanalına konuk oldu.

Sosyal medya fenomeni Cihanna'nın tüm sorularını yanıtlayan Merve Boluğur, hayatının en ilginç dönemini yaşadığını aktardı.

Maskesiz yakalanan Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde gazetecilere maskesiz yakalanan Merve Boluğur, Cihanna'nın kendisine aktardı eleştirilere dalga geçerek cevap verdi.

Maskesiz yakalanan Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum - Sayfa 3

"DOĞUŞTAN SOSYAL MESAFEM OLDUĞU İÇİN MASKE TAKMIYORUM"
Oyuncu Merve Boluğur, “Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum” dedi.

Maskesiz yakalanan Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum - Sayfa 4

MERVE BOLUĞUR ÇOCUK İSTİYOR
Aşka küsmediğinin altını çizen Merve Boluğur, “Tekrardan evliliği düşünüyorum. Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum” ifadelerini kullandı.