Manisa'da deprem nöbeti

Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin ardından evlerini terk eden vatandaşlar, park ve boş alanlarda ateş yakıp, çadır ve araçlarda beklemeye başladı.

Manisa'da deprem nöbeti - Sayfa 1

Merkez üssü Musalar Mahallesi olan depremin ardından artçılar devam ederken, vatandaşlar da evlerini boşaltıp, park ve göl kenarında toplandı.

114
Manisa'da deprem nöbeti - Sayfa 2

Havanın soğuk olması nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarının içerinde vakit geçirirken, bazıları ateş yakıp ısınmaya çalıştı.

214
Manisa'da deprem nöbeti - Sayfa 3

Büyük çoğunluğu gecelik kıyafetleri ve eşofmanlarıyla dışarıya çıkan vatandaşlar, yanlarında getirdikleri battaniyelerle ısınmaya çalıştığı görüldü.
 

314
Manisa'da deprem nöbeti - Sayfa 4

Gölet Park Alanı'nda bekleyen vatandaşlardan Hülya Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, komşularıyla evde vakit geçirirken depremin olduğunu, bir anda ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi.

Tansiyon ve şeker hastası olduğunu belirten Özden, "Tansiyonum yükseldi her taraf tıkandığı için hastaneye gidecek yol bulamadık. Geceyi burada geçireceğiz. Başka bir çaremiz yok. Hava çok soğuk ateşimizi yaktık. Evlerimize gidemeyiz." dedi.

414