Ünlü çift koronavirüs korkusuyla hastaneye koştu!

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin, önceki gün Etiler’deki bir hastanede görüntülendi. Biricik Eşi Yetkin'e koronavirüs testi yapılırken gözyaşlarını tutamadı.

F5HABER F5HABER
Ünlü çift koronavirüs korkusuyla hastaneye koştu!

Covid-19 belirtileri gösteren Yetkin’e test yapılırken gözyaşlarını tutamayan Biricik, sorular üzerine “Daha önce test yaptırmıştık, sonuç negatif çıkmıştı” dedi. Emre Yetkin test sonrası maskesini taktı ve eşiyle beraber motosikletine binerek hastaneden ayrıldı. 

Ünlü çift koronavirüs korkusuyla hastaneye koştu! - Resim : 1

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

4 Mayıs 1989 yılında Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğmuştur. Annesi Müberra Sırçacı, toplamda iki kardeş olan Burcu Biricik’in abisi ise Bekir Biricik’tir. Annesi ve babasının küçük yaştayken ayrılması nedeniyle annesi ile birlikte dedesinin yanına yerleşmiştir. Daha sonrasında annesi ikinci evliliğini yapmıştır. Burcu Biricik babası ile hiçbir şekilde görüşmemeyi tercih etmiştir.

Çalışma hayatına küçük yaşta merhaba diyen ünlü oyuncu Burcu Biricik, bir mağazada satış danışmanlığı yapmıştır. Daha sonrasında ajansta asistanlık yapmış ve bir cafede çalışmıştır.

Lise hayatında okulun tiyatro topluluğuna katılmıştır. Çocukluğunda en büyük hayali olan oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 2006 yılında henüz 17 yaşındayken Antalya Miss Mediterranean Güzellik Yarışması’na katılmıştır ve Akdeniz Kraliçesi seçilmiştir. İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünü oyunculuk sebebi ile son sınıfta bırakmıştır. Üniversite yıllarında ise Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almıştır.

2011 yılında “Artiz Mektebi” adlı oyunculuk yarışmasında birinci olmutur. İlk kez, 2007 yılında Show Tv ekranlarında yayımlanan ve Tolgahan Sayışman ile başrolü üstlendiği “Maçolar” filmi ile kamera karşısına çıkmıştır. Sonraki yıllarında ise “Muhteşem Yüzyıl”, “Beni Böyle Sev”, “Şeref Meselesi” ve “Kuzgun” gibi dizilerde yer almıştır. Önemli yapımlarda göstermiş olduğu performansı ile kısa bir süre içerisinde herkes tarafından tanınan ve beğenilen bir oyuncu olmuştur. Ayrıca kadın giyim markası olan Penti’nin reklam yüzü olmuştur.

Burcu Biricik, 2015 yılında reklam yönetim danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren Kokarca Medya’nın kurucusu ve sahibi Emre Yetkin ile nişanlanmış, 30 Temmuz 2016 yılında ise evlenmiştir.

Burcu Biricik’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzgun (Dila) (TV Dizisi)
2019 – Çiçero (Ajan) (Sinema Filmi)
2018 – Her Şey Seninle Güzel (Deniz) (Sinema Filmi)
2018 – 8. Gün (Bahar)(TV Dizisi)
2016 – Çok Uzak Fazla Yakın (Aslı) (Sinema Filmi)
2016 – Hayat Şarkısı (Hülya) (TV Dizisi)
2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)
2014 – Ulan İstanbul (Kübra) (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Ezgi) (Sinema Filmi)
2013 – Kedi Özledi (Lale) (Sinema Filmi)
2013 – İnanç Odası (Kurban) (Sinema Filmi)
2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)
2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)
2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)
2007 – Maçolar (TV Dizisi)

SONRAKİ HABER