için kaldı

"Sherlock" yıldızı Benedict Cumberbatch'in evine bıçaklı saldırı

"The Imitation Game", "The Power of the Dog" ve "Doctor Strange" gibi filmlerle tanınan Benedict Cumberbatch'in Londra'daki evine bir aşçı elinde bıçak ile saldırdı.

F5HABER F5HABER
"Sherlock" yıldızı Benedict Cumberbatch'in evine bıçaklı saldırı

Marvel sinema evreninde canlandırdığı Doctor Strange rolüyle akıllarda yer eden İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch, 3,5 milyon sterlinlik evine yapılan bıçaklı saldırı ile gündeme geldi. Bir aşçı olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Jack Bissell, elindeki keskin balık bıçağıyla oyuncunun kapısına dayandı.

O SIRADA EVDEYDİLER
Bu olay esnasında 46 yaşındaki Cumberbatch'in, eşi ve çocuklarıyla birlikte evde olduğu biliniyor. Oyuncunun bahçesine giren aşçı tehditler savurduktan sonra kapıdaki intercom cihazını da duvardan söküp attı.

Lüks bir otelin restoranında da çalışmış bir şef aşçı olan saldırgan, Cumberbatch’e “Buraya taşındığını biliyorum. Umarım evin yanıp kül olur” diye seslendi. 

SALDIRGAN YAKALANDI
NTV'nin Daily Mail'den aktardığı habere göre, saldırgan olay yerinden kaçtı ancak intercom üzerinde bulunan DNA izi sayesinde kısa sürede yakalandı. Polis sorgusunda suçunu kabul eden aşçıya 250 sterlin para cezası ve hakkında 3 yıla varan uzaklaştırma emri verildi.

Suçunu kabul eden adamın saldırıyı neden gerçekleştirdiği bilinmiyor ancak aşçının çalıştığı otelden huzursuzluk çıkararak uzaklaştırıldığı ve sicilinde hırsızlık olduğu biliniyor.

 

SONRAKİ HABER