Selin Ciğerci'den Eda Ece paylaşımı!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece 30 yaşına girdi. Ünlü oyuncunun doğum günü kutlamasında Selin Ciğerci de vardı. Ece ve arkadaşlarıyla poz veren Ciğerci, fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak, ''Mutlu yıllar, çok tatlı çok (Yıldız), yeni sezon başlasa da izlesek'' notunu düştü.

F5HABER F5HABER
Selin Ciğerci'den Eda Ece paylaşımı!

Bodrum'daki yazlığına gitmek için özel jet kiralayan Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile birlikte jetin içinden bir fotoğraf paylaşmış ve gündem olmuştu. Özel araçlarını da TIR kiralayıp Bodrum'a getirten Ciğerci, bir paylaşım daha dikkat çekti.

DOĞUM GÜNÜNE KATILDI

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla birlikte ünlü isimler soluğu Bodrum'da aldı. Jetiyle Bodrum'a giden Ciğerci karantina sürecinde izlediği Yasak Elma dizisi oyuncularıyla buluştu. Eda Ece'nin hayranı olan Ciğerce Ece'nin doğum gününe gitti.

''YENİ SEZON BAŞLASA DA İZLESEK''

Selin Ciğerci Yasak Elma oyuncularıyla bir pozunu paylaşıp "Eda Ece mutlu yıllar Çok tatlı çokkkkk (yıldızzz )... Yeni sezon başlasa da izlesek..." yorumunda bulundu. Ciğerci'nin bu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

Selin Ciğerci'den Eda Ece paylaşımı! - Resim : 1

SONRAKİ HABER