için kaldı

Şarkıcı Gülay üçüncü kez kansere yakalandı

Uzun süredir mücadele ettiği rahim ve böbrek kanserini yenen Gülay'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü şarkıcı üçüncü kez kansere yakalandı.

F5HABER F5HABER
Şarkıcı Gülay üçüncü kez kansere yakalandı

'Cesaretin Var mı Aşka?' şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran Şarkıcı Gülay, son yıllarda sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

Birer yıl arayla mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçiren şarkıcı, son olarak 2019 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanede uzunca süre tedavi gördü.

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun haberine göre, Pandemi nedeniyle uygulanan yasaklar kalkınca tatil için Bodrum’daki kız kardeşi Nilüfer Sezer’in yanına giden Gülay, burada sağlık sorunları yaşayınca Milas Devlet Hastanesi’ne gitti. 

Şarkıcıyı muayene eden doktorlar, rahim kanserinden şüphelendi. Biyopsi için alınan parçanın tahlili ‘rahim kanseri’ olarak çıkınca, şarkıcı uçakla İstanbul’a döndü. Gülay, bundan sonraki tüm teşhis, ameliyat ve tedavi sürecini daha önce de yattığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirecek.

"HAYATIM HASTALIKLARLA MÜCADELE İLE GEÇTİ"

Daha önce iki kez kanseri yenen Gülay, “Hayatım hastalıklarla mücadeleyle geçti. İki kez yendiğim kanseri Allah’ın izni, doktorlar ve sevenlerimin desteğiyle bu kez de atlatacağıma olan inancım tam” dedi.

SONRAKİ HABER