için kaldı

Oyuncu Arif Server Güner hayatını kaybetti

Tiyatro oyuncusu ve yazar Arif Server Güner hayatını kaybetti. Güner'in acı haberini eşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

F5HABER F5HABER
Oyuncu Arif Server Güner hayatını kaybetti

Oyuncu ve yazar Arif Server Güner hayatını kaybetti. Acı haberi usta oyuncunun eşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Arif Server Güner'in sosyal medya hesabından eşi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: ''Canım babamız, sevgili eşim Arif Sever Güner'i kaybettik. Cenazesi 18.05. 2022 (yarın) ikindi namazına müteakip Cebeci Asri Mezarlığı içerisinde yer alan İsmet Oğultürk Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığına defnedilecektir. Bilginize.''

Tiyatro oyuncusu ve yazar Arif Server Güner, 2016 yılında öldürülen kadınlar için kaleme aldığı 'Kaç Bahar Kaç' adlı tiyatrosuyla tanınıyordu.

Oyuncu Arif Server Güner hayatını kaybetti - Resim : 1

Server Güner'in vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü oyuncu Nebil Sayın, Server Güner'in vefatının ardından Instagram hesabından ''Yillar önce (en az 30) rakı masasında tanıştık Aktör Server abiyle. Bir kac gün sonra elinde çali süpürgeyle sokakları süpürurken gördüm. Belediye sanatci kadrolarını lağvetmiş, onlari çöpçü kadrosuna atamış, Server abi de "onur duyarım" diyerek çöpçü kıyafetini giyip iş başi yapmıştı. Sonra bir kaç eylemde yan yana geldik, (eylemlerde onun yakınında olmak güvenliydi😊.) Şimdi dönüşsüz bir yolculuga çikmış. Ugurlar olsun abim.'' paylaşımında bulundu.

SONRAKİ HABER