Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı

Bu sabah Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına katılan şarkıcı kuliste aniden fenalaştı.

F5HABER F5HABER
Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrasında kalp krizi geçirdi!

Sabah saatlerinde Demet Akalın ile Alişan'ın sundukları programa konuk olan 'Uzaylı' lakaplı Mustafa Topaloğlu, keyifli geçen programın ardından fenalaştı.

Daha önce de kalp damarlarında stend olduğu öğrenilen ve 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programının çekiminin ardından stüdyoda terlemeye başlayan Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Topaloğlu, çağrılan ambulans ile Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

EŞİNİN GÖZYAŞLARI 
Hastanenin acil kapısında bekleyen Mustafa Topaloğlu'nun eşi Hasibe Topaloğlu'nun gözyaşlarına engel olamadı.

ANJİYO OLACAK 
Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu babasının anjiyo olacağını söyledi: Program çekimi bitikten sonra babam terlemeye başlamış, ambulans buraya getirdi.

Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı - Resim : 1

TOPALOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU 
Çağlayan Topaloğlu, "Doktorlarımıza güvenimiz tam. Tedavisi Şişli Etfal Hastanesi'nde devam edecek. Öğrendiğimize göre babamın durumu iyi. Anjiyo olacak, kalp damarına girip damardaki stendi gevşetmişler. Şu an babamın durumu iyiye seyrediyor" dedi.

Program çekimi sonrası hastaneye gelen Alişan, Mustafa Topaloğlu'nun aşırı terlediğini belirterek, "Biz fark ettiğimizde çok terlemişti iyileşeceğini umuyoruz" dedi.
 

Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı - Resim : 2

Ünlü türkücü 2 yıl önce de kalp krizi geçirmişti.

 

.

SONRAKİ HABER