Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını Ferit kaç yaşında ve aslen nereli?

Yalı Çapkını oyuncu kadrosuyla sezona iddialı girişini yapıyor. Biz de başrol oyuncularından Mert Ramazan Fırat (Ferit) hakkında merak edilenleri derledik. İşte Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir'in hayatına dair merak edilenler... Kimdir, kaç yaşında ve nereli?

F5HABER F5HABER
Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını Ferit kaç yaşında ve aslen nereli?

Mert Ramazan Demir 25 Kasım 1998 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlk başrol deneyimi Çıplak adlı mini diziyle oldu. Afra Saraçoğlu ile Öğretmen dizisinde rol aldı ve çok sevildi. Şimdilerde ikili Yalı Çapkını dizisinde beraber başrolü paylaşacak. Peki Mert Ramazan Fırat kimdir? Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir kaç yaşında ve aslen nereli?

Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını Ferit kaç yaşında ve aslen nereli? - Resim : 1

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, “Öğretmen” dizisinde rol aldı. Şimdilerde Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkın'ında Ferit rolünde...

Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını Ferit kaç yaşında ve aslen nereli? - Resim : 2

YALI ÇAPKINI FERİT KARAKTERİ

Halis Ağa’nın torunu, Orhan ve Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

SONRAKİ HABER