için kaldı

Kerimcan Durmaz'dan Erkan Petekkaya'ya yanıt: Seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum

Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa adım atan Kerimcan Durmaz, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde ödül alması sonrası "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan" diyerek tepki gösteren oyuncu Erkan Petekkaya'ya yanıt verdi. Durmaz, "Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim" dedi.

F5HABER F5HABER
Kerimcan Durmaz'dan Erkan Petekkaya'ya yanıt: Seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Erkan Petekkaya konuyla ilgili yaptığı son paylaşımda ise "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" mesajını paylaştı. 

Kerimcan Durmaz'dan yanıt
Erkan Petekkaya'nın paylaşımlarının ardından Kerimcan Durmaz'dan da açıklama geldi.

Durmaz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

Kerimcan Durmaz'dan Erkan Petekkaya'ya yanıt: Seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum - Resim : 2

"Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde Türk yargısı tarafından yargılaması yapılıp hüküm verilen bir konu üzerinden, aradan yıllar geçmesine rağmen halen birtakım çevrelerce prim yapılmaya çalışılmasını üzülerek izliyorum. Kimsenin, yüzlerce kişinin emek verdiği, milyonların beğenip oyladığı, yaptığım ve yapacağım işleri karalamaya çalışmasına müsaade etmeyeceğim. 

Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim."

 

SONRAKİ HABER