için kaldı

Siyah Beyaz Beyaz Aşk bu hafta final yapıyor!

Kanal D ekranlarının yayınlandığı günlere damga vuran yapımı Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

F5HABER F5HABER
Siyah Beyaz Beyaz Aşk bu hafta final yapıyor!

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı Siyah Beyaz Aşk, ilgiyle izlenmesine rağmen final yapıyor. 28 Mayıs Pazaretsi akşamı son bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin final yapma sebeplerinden biri reytinglerinin düşmesi, diğeri ise kanalın el değiştirmesi…

Siyah Beyaz Beyaz Aşk bu hafta final yapıyor! - Resim : 1

Siyah ile beyaz kadar zıt olan Aslı ve Ferhat'ın öyküsünü anlatan Siyah Beyaz Aşk'ın final bölüm fragmanına Aslı'nın yaşam mücadelesi verdiği anlar damga vurdu. Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komiser Cem'i öldüren Jülide, annesinin intikamı için son darbeyi Aslı'ya vurmaya kalkışır. Tıpkı annesinin intiharı gibi Aslı'yı mutfağa kilitler ve gazdan zehirlenerek ölmesi için kaderine bırakır. Jülide, yaptığından pişman olsa da her şey için çok geçtir.

FERHAT ÇOK PİŞMAN
Ferhat ise Cüneyt ile yüzleştikten sonra Aslı'nın büyük bir tehlikede olduğunu öğrenir. Aslı'yı hastaneye kaldıran Ferhat için zor dakikalar başlar. Aslı ve karnındaki bebeklerinden müjdeli haberi bekleyen Ferhat, ona ve çevresine verdiği zararın pişmanlığını yaşamaya başlar. Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu final bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk'ın 21 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat, babasının Namık Emirhan olduğunu öğrendi; bu gerçek karşısında kendisine yeni bir yol çizdi. Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav oldu. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat'ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yaptı.

Ferhat'ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter'in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıktı.
İdil'in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide'yi tedirgin etti. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurdular. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide'nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardı.

SONRAKİ HABER