için kaldı

Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu

Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyen Ekşi Sözlük yazarları, ünlü komedyenin Haluk Levent ile ilgili, "Büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini iddia etti. Haluk Levent ise Twitter hesabından Cem Yılmaz'dan açıklama beklediğini duyurdu ve "Şimdi tüm ülkeye açıklar mısın “vurgun” u? 1 tl lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın." dedi. Levent, Cem Yılmaz ile ilgili yaptığı son açıklamasında "Üzgünüm" dedi.

F5HABER F5HABER
Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu

Dün akşam Zorlu PSM'de Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyen Ekşi Sözlük yazarları, Cem Yılmaz'ın Haluk Levent'le ilgili imada bulunduğunu yazdı.

Sözlük yazarları Cem Yılmaz'ın Haluk Levent'le ilgili "büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini öne sürdü.

HALUK LEVENT'TEN CEM YILMAZ'A TWITTER'DAN ÇAĞRI

Sosyal medyandan açıklama yapan Haluk Levent, "Sevgili Cem Yılmaz. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen “yakında” olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın “vurgun” u? 1 tl lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın." dedi.

Cem Yılmaz'dan ise konuyla ilgili henüz bir cevap gelmedi.

"KÖTÜ YAZMANIZ BENİ ÜZÜYOR"

Ancak Haluk Levent'in gece geç saatlerde yazdığı mesaja Cem Yılmaz'dan cevap gelmemesi üzerine, ünlü sanatçı yeni mesajlar paylaştı. İlk yaptığı paylaşımı sildiğini duyuran Haluk Levent, "Canlarım Cem Yılmaz'a soruyu sordum yanıt gelmedi. Twitleri bu şekilde bırakamam çünkü ona kötü yazmanız beni de üzüyor. Sonuçta yılların komedyeni ve iyi sinemacısı. Bu değerler kolay yetişmiyor. Varsa bildiği açıklar umarım. Ya da “yanlış anlamışlar” filan der. Siliyorum twitleri.

Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu - Resim : 1

Ben geri vites filan yapmadım. Ya “yanlış anladın Haluk böyle bir şey demedim” derse ne olacak? Sabaha kadar onu yargılamış olacağız. Soruyu sordum . Duymamışsa dostları ona söyleyecektir. Yarına kadar açıklama yapmazsa o zaman hakkımı ararım. Bekleyelim görelim" ifadelerini kullandı.

"ALINGAN BİRİ OLDUM"

Şarkıcı Haluk Levent, komedyen Cem Yılmaz ile ilgili yaptığı son açıklamasında "Üzgünüm" dedi.

Alıngan biri olduğunu belirten Levent, "Cem Yılmaz’ın oyununu izleyenlerin aktardıkları hepimizi yanlış anlamaya yol açacak bir duruma dönüştürdü" ifadelerini kullanarak üzgün olduğunu belirtti. Bir hafta içinde iki insanı kaybettiğini ifade eden Haluk Levent, "Annemi.Canımı ciğerimi. Diğeri en yakın 'dostum, kahramanım' dediğim bir abimi. Belki ondandır. Bağışlayın." ifadelerini kullandı.
 


 

SONRAKİ HABER