Haluk Levent: Rezil ve şımarık tavırlarımız karşısında ezilip, bizleri cool sanmayın!

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, Twitter'dan takipçilerini "ünlülere" karşı uyardı. "Kahramanlarınızı ünlülerden seçmeyin. Yetenek var diye onları ilahlaştırmayın!" diyen Levent "Şişkin ego ve kibir bazılarımızı çıngıraklı sürüngen yapmış durumda. Rezil ve şımarık tavırlarımız karşısında ezilip,bizleri cool sanmayın!" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Haluk Levent: Rezil ve şımarık tavırlarımız karşısında ezilip, bizleri cool sanmayın!

 Haluk Levent şarkılarıyla olduğu kadar son yıllarda sosyal medyada yaptıklarıyla da konuşuluyor.  Kimi zaman eğlenceli tweet’leriyle sempati kazanıyor, kimi zaman da sesini duyuramayanların sesi oluyor. 

CEM YILMAZ'A "VURGUN" SORUSU

Zaman zaman polemik konusu olsa da Haluk Levent Twitter'daki paylaşımlarını sürdürmeye devam ediyor.

En son ekşi Sözlük yazarları, Cem Yılmaz’ın Haluk Levent’le ilgili “büyük vurgun yakında sinemalarda” dediğini öne sürdü. Yaşananlarla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Haluk Levent, “Sevgili @CMYLMZ. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen ‘yakında’ olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın ‘vurgun’u? 1 tl’lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın” dedi. ama kısa bir süre sonra ise bu tweetini sildi. Daha sonra “Alıngan biri oldum. Cem Yılmaz'ın oyununu izleyenlerin aktardıkları hepimizi yanlış anlamaya yol açacak bir duruma dönüştürdü. Üzgünüm. 1 hafta içinde 2 insanı kaybettim. Annemi. Canımı ciğerimi. Diğeri en yakın “dostum, kahramanım” dediğim bir abimi. Belki ondandır. Bağışlayın” yazdı.

ADETA BOMBALADI

Bu açıklamalardan iki gün sonra Haluk Levent'ten bomba etkisi yaratacak açıklamalar geldi. Kullanıcılarını "ünlü" isimlere karşı uyaran Levent "Şişkin ego ve kibir bazılarımızı çıngıraklı sürüngen yapmış durumda. Rezil ve şımarık tavırlarımız karşısında ezilip, bizleri cool sanmayın!" diye yazdı.

Eleştirilerine devam eden Levent sözlerinin devamında "Ve bizlerin konserlerine gidin eğlenin. Filmlerimize gelin izleyin. Tiyatrolarımıza sahip çıkın. Ama kokulmuş yapay vıcık vıcık kompleksli hallerimizi bunların dışında tutun. Her yaptığımızı kör kör savunmayın! Sanatı yüceltin! Kişileri değil.." dedi. Bu sözler Cem Yılmaz'a mı bilinmez ancak ünlüler dünyasında fırtına koparacağa benziyor. 

SONRAKİ HABER