için kaldı

Hadise imaj değiştirdi

İş adamı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da Çırağan'da sessiz sedasız nikah masasına oturan ünlü popçu Hadise imaj değiştirdi. Rapçi Murda ile birlikte ortak yeni projeleri 'İmdat' için kamera karşısına geçen Hadise saçlarını kısa kestirip sarı renge boyattı. Hadise'nin son hali hayranları tarafından beğeni topladı.

F5HABER F5HABER
Hadise imaj değiştirdi

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başladığı ve kendisinden 3 yaş küçük sevgilisi Mehmet Dinçerler'le 30 Nisan'da gizlice hayatını birleştiren ve Kıbrıs konserinde evlendiğini sahnede ilan eden 36 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Hadise'den hayranlarına güzel haber geldi. Hadise, rapçi Murda ile birlikte yeni şarkıları için kamera karşısına geçti.

MURDA İLE SÜRPRİZ ŞARKI

'Gece Gündüz', 'Pahalı', 'Napıyon Lan' gibi şarkılarıyla tanınan ünlü rapçi Murda geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan bir takipçisinden gelen 'Hadise'yle bir düet çalışmanız olacak mı?' sorusunu 'Olsun di mi' yanıtını vermişti. İkilinin hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Murda ile Hadise 'İmat' isimli şarkılarının klip çekimi için kamera karşısına geçti.

Hadise imaj değiştirdi - Resim : 1

YENİ HALİNİ SOSYAL MEDYADA YAYINLADI

Murda ile birlikte bugün klip çekimlerine başlayan Hadise, yeni projesi öncesi imaj değiştirdi. Saç rengini değiştiren ve saçlarını kısa kestiren Hadise son halini 14 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 'Baby İmdat!' notuyla yayınladı. Hadise, gönderisine Murda'yı da etiketlemeyi ihmal etmedi.

İMAJINA BEĞENİ YAĞDI

Hadise'nin yeni imajı hayranları tarafından çok beğenildi. Takipçileri ünlü şarkıcının fotoğrafını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Bir süre önce fazla kilolarından kurtulan ve fit bir görünüme kavuşan Hadise son haliyle hayranlarından tam not aldı.

Hadise'nin kısa sürede sosyal medyada gündem olan yeni tarzı, dünyaca ünlü reality şov yıldızı ve Kanye West'in eski eşi Kim Kardashian'a benzetildi.

SONRAKİ HABER