Güven Kıraç eşine ihanet mi etti? Güven Kıraç kimdir, kaç yaşında?

Asmalımescit'te genç bir kadınla el ele yakalanan Güven Kıraç ihanet iddialarıyla gündeme geldi. 12 yıldır Başak Kıraç ile evli olan usta oyuncu magazin dünyasına bomba gibi düştü. Peki Güven Kıraç kimdir, kaç yaşındadır?

F5HABER F5HABER
Güven Kıraç eşine ihanet mi etti? Güven Kıraç kimdir, kaç yaşında?

Oyuncu Güven Kıraç sevgilisi olduğu iddia edilen bir kadınla magazincilere yakalandı. Genç bir kadınla el ele görüntülenen Kıraç yakalandığını anlayınca panik oldu. Kıraç'ın o an yanında bulunan kişilerden birisi, kendisinin İstanbul Barosu avukatı olduğunu öne sürerek çekimi engellemeye çalıştı. 2010 yılında Başak Kıraç ile evlenen oyuncunun boşanma aşamasında olduğu iddialar arasında. Peki Güven Kıraç kimdir? Kaç yaşındadır?

Güven Kıraç eşine ihanet mi etti? Güven Kıraç kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

GÜVEN KIRAÇ KİMDİR?

Güven Kıraç, 5 Nisan 1960 tarihinde İstanbul Haseki'de doğmuştur. Abaza kökenlidir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur. Güven Kıraç, 1986 yılından bu yana çeşitli tiyatrolarda oynadı. 2 yıl Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak çalıştıktan sonra istifa etti.

Tiyatrodaki ilk profesyonel oyununa 1990 yılında Ahmet Uğurlu tarafından kurulan Karşı Tiyatro'da, Hamlet İki Orijinaline Beş Basar isimli oyun ile çıktı.

Güven Kıraç eşine ihanet mi etti? Güven Kıraç kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

Kameralar karşısına ise ilk kez 1997 yılında yayınlanan Dostlar Pasajı adlı dizi ile çıkan Güven Kıraç, 1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol aldı.
Güven Kıraç, 1.65 metre boyunda, 73 kilo ve Koç burcudur.

Güven Kıraç 12 yıl önce yani 2010 yılında Başak Kıraç ile evlenmiştir.

SONRAKİ HABER