Didem Sarı’ya 270 bin lira tatil nafakası

Sosyetenin ünlü ismi İzzet Antebi, boşandığı eşi Didem sarı’ya aylık 60 bin lira nafakanın yanı sıra tatil parası vermeyi de kabul etti. Antebi, her yıl ekstradan 30 bin dolar (270 bin TL) ödeyecek.

F5HABER F5HABER
Didem Sarı’ya 270 bin lira tatil nafakası

İzzet Antebi ile Didem Sarı’nın boşanma anlaşmasına ulaşan Günaydın yazarı Bülent Cankurt köşesinde anlaşmanın detaylarını yazdı. Cankurt’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Sosyetenin örnek çiftleri arasında gösterilen Didem-İzzet Antebi'nin boşandığı haberini yazdığım günden beri telefonum susmadı! Herkes niye boşandıklarını soruyor. Bir kere şunu söyleyeyim; Antebi çiftinin yuvasını yıkan üçüncü bir şahıs değil. Pandemi döneminde evde birkaç sorun yaşamışlar ve maalesef bu sorunların üstesinden gelememişler. Boşanmak için geldikleri Beykoz Adliyesi'nden kol kola çıkmaları da zaten üçüncü şahıs ihtimalini tamamen ortadan kaldırıyor.

Bu arada 12 yıllık evliliklerini bitiren Antebi çiftinin boşanma anlaşmasına ulaştım. Çocuklarının velayeti ikisinin üzerine yapılmış. İzzet Bey, çocukları Mila ve Moris Mert'e bir ev alacakmış ama kullanımı Didem Hanım'da olacakmış. Didem Hanım'a 60 bin, çocuklarına da 5'er bin lira aylık nafaka ödeyecekmiş. Çocuklarının tüm eğitim, sağlık ve diğer ihtiyaçlarını da İzzet Bey karşılayacakmış. Boşanma anlaşmasındaki en dikkat çekici madde ise tatil konusu! İzzet Bey, çocukları ile tatil yapsın diye Didem Hanım'a her yıl 30 bin dolar verecekmiş.”

SONRAKİ HABER