için kaldı

Kadın dizisinde yürekleri dağlayan anlar...

Fox TV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kadın yeni bölümünde milyonları ekrana kilitledi.

F5HABER F5HABER
Kadın dizisinde yürekleri dağlayan anlar...

Salı geceleri izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kadın dizisi milyonlarca izleyiciyi gözyaşlarına boğdu.

Kadın dizisi yılbaşı tatilinin ardından yeniden ekranlarda! Sarp'ın yıllardır ailesinden uzak kalmasına sebep olan Nezir hamlesini yaptı.

Sarp da ailesini korumak için harekete geçti. Ve büyük bir felaket yaşandı.

Dizinin son bölümünde "Kadın öldü!" sesi duyulmuştu. Ölen kişi belli oldu.

YELİZ NASIL ÖLDÜ?

Kadın son bölümde Bahar'ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Sarp harekete geçti. Bahar'ı ve çocuklarını alarak evden çıkan Sarp'ın karşısına Nezir'in adamları çıktı. Sarp kapıda bekleyen adamın başına silah dayayarak Bahar ve çocuklarla birlikte apartmandan kaçmayı başardı.

Ancak Bahar ve Sarp'ın ayrılmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Adamlardan birinin 'Kadın öldü' demesi ise kafalar karışmıştı. Dizinin 46. bölümü yayınlanmasıyla bu kafalardaki soru işaretleri kalktı.

Yeliz'in ölümüyle Ceyda yıkıldı muhteşem türküyle milyonlar ağladı

Kadın dizisinin yeni bölümünde Yeliz karakteri öldü. Bahar ve çocukları korumak isteyen Sarp eve geldi. Bahar'ı ve çocukları dışarı çıkardı. Onlar kurtulmayı başardı ama evde biri vuruldu. Arif'in şaşkın bakışları arasında yaşanan bunca olaydan sonra vurulanın kim olduğu görülmedi. Sadece Nezir'in adamlarından biri ‘kadın öldü' dedi. Ölen kişinin Yeliz olduğu ortaya çıktı.

KADIN DİZİSİNDE YELİZ KİMDİR?

Kadın dizisinde Yeliz karakterini Ayça Erturan canlandırıyordu.

Yeliz Bahar'ın işyerinden arkadaşıdır. Genç, güzel ve yüksek enerjili bu kadın Bahar gibi iki çocuğunu tek başına büyütmektedir.. Yeliz çok derin düşünmeyen, basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar'ın aksine sırtını dayayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

AYÇA ERTURAN KİMDİR?

1983'te doğan Ayça Erturan ilk, orta ve liseyi İstanbul'da bitirdi. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başladı. M.Ü. Radyo Televizyon Bölümü'nde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimi aldı.
Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.

İşte izleyenleri gözyaşlarına boğan o sahne...

SONRAKİ HABER