Ahmet Rıfat Şungar Süreyya Güzel'i Farah Zeynep Abdullah ile mi aldattı?

Oyuncu Ahmet Rıfat Şungar'ın çok uzun yıllardan beri yine kendisi gibi oyunculuk yapan Süreyya Güzel ile birlikte olduğu biliniyordu. Şimdi kulislerde ikilinin ayrıldığı mı yoksa Ahmet Rıfat Şungar Süreyya Güzel'i Farah Zeynep Abdullah ile mi aldattı? soruları dolaşıyor.

F5HABER F5HABER
Ahmet Rıfat Şungar Süreyya Güzel'i Farah Zeynep Abdullah ile mi aldattı?

Ahmet Rıfat Şungar ile Süreyya Güzel'in arkadaşlıkları 2011 yılında yayınlanan Unutma Beni İstanbul dizisinde başlamıştı. Hatta o dizide Süreyya Güzel Ahmet Rıfat Şungar'ın annesini oynuyordu. İkili o tarihten bu yana muhteşem bir ilişki yürütüyordu. Hatta en son Bi Parça Plastik oyununda da beraber sahne almışlardı. İkili mart ayında oyunla ilgili röportaj bile vermişti.

BÜYÜK AŞKI İHANET Mİ BİTİRDİ?

Uzun süredir Süreyya Güzel ile birliktelik yaşayan Ahmet Rıfat Şungar'ın bir lokantada Farah Zeynep Abdullah ile dudak dudağa öpüşürken yakalanmaları gündeme bomba gibi düştü. Bu sürpriz gelişmeden sonra kafalarda aynı soru işaretleri oluştu. Süreyya Güzel ile ilişkileri bitti mi yoksa bu bir ihanet miydi? Taraflardan henüz bir açıklama gelmedi...

'Gülizar' isimli dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar ile objektiflere böyle yakalandı

SÜREYYA GÜZEL KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak tiyatro ile adım atan Süreyya Güzel Duru Tiyatro'da oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. Tiyatronun yanı sıra sinema ve dizi oyunculuğu ile bir çok projede yer almıştır. Süreyya Güzel İzmir doğumludur. 2015 yılı itibariyle Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları adlı dizide İnci karakterini canlandırmıştı.

Ahmet Rıfat Şungar Süreyya Güzel'i Farah Zeynep Abdullah ile mi aldattı? - Resim : 1

AHMET RIFAT ŞUNGAR KİMDİR?

Ahmet Rıfat Şungar, 1983 9 Şubat tarihinde doğmuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

İstanbul'un Kartal ilçesinde doğdu. Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Filmografisi

Deniz Seviyesi (2014) - Burak
Ah Neriman (2014-..) - Mert
Merhamet (2013-...) - Atıf Birsel
Kumun Tadı (2012) - Mehmet
Sirket.c. (kısa film, 2012) - K.
Soğuk (2012) - Enver
Bir Ömür Yetmez (2011-2012) - Ömer Batur
Karadağlar (2010-2011) - Cemal
Beni Unutma İstanbul (2010) - Mirko
Es - Es (2009) - Uras
Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama (kısa film, 2009) - Orhan
Beş Şehir (2009) - Şevket
Üç Maymun (2008) - İsmail
Asi (2008) - Yetkin
Hatırla Sevgili (2007) - Ali
Kaybolan Yıllar (2006) - Mehmet Ak
Janjan (2006) - Yusuf

SONRAKİ HABER