Aslı Enver'in yeni dizisine 2 bomba isim! Ali Sürmeli ve Fırat Tanış “Benim Adım Farah” kadrosuna katıldı...

İstanbullu Gelin'in unutulmaz Süreyya karakteri Aslı Enver'in FOX TV'de yayınlanacak dizisi “Benim Adım Farah” için seçmeler devam ediyor. Gelen son bilgilere göre, iki usta isim diziye dahil oldu.

F5HABER F5HABER
Aslı Enver'in yeni dizisine 2 bomba isim! Ali Sürmeli ve Fırat Tanış  “Benim Adım Farah” kadrosuna katıldı...

Dijital yayın platformu Disney Plus’a çektiği Ay Yapım imzalı “Arayış” dizisinin çekimleri bitmek üzere olan Aslı Enver, FOX TV'de de yeni bir dizide rol alacak. Dizinin oyuncu seçmeleri devam ederken Aslı Enver ile başrol oynayacak iki isim belli oldu. İsimler şimdiden izleyicileri heyecanlandırdı.

Aslı Enver'in yeni dizisine 2 bomba isim! Ali Sürmeli ve Fırat Tanış  “Benim Adım Farah” kadrosuna katıldı... - Resim : 1

ALİ SÜRMELİ VE FIRAT TANIŞ

FOX TV'de ekrana gelmesi beklenen “Benim Adım Farah” dizisinin oyuncu seçimi sürüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; O3 Medya’nın “The Cleaning Lady” dizisinden uyarladığı dizi oğlunun tedavisi için savaş veren ve bunun için mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalan bir doktorun dramatik hikâyesini anlatıyor. Recai Karagöz’ün yöneteceği dizinin kadrosuna 2 bomba isim katıldı. Ali Sürmeli ile Fırat Tanış nefes kesen sahneleri olan dizide Aslı Enver’le kamera karşısına geçecek.

Aslı Enver'in yeni dizisine 2 bomba isim! Ali Sürmeli ve Fırat Tanış  “Benim Adım Farah” kadrosuna katıldı... - Resim : 2

SONRAKİ HABER