Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya'ya yanıt: Bizde dizi yapan adam bana küfrediyor

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan" diyen oyuncu Erkan Petekkaya'ya Survivor'da göndermede bulunurken, "Gülüp geçiyorum böyle şeylere" dedi.

F5HABER F5HABER
Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya'ya yanıt: Bizde dizi yapan adam bana küfrediyor

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, cuma akşamı TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa adım atan Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullandı.

Survivor son bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacılar Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in aileleriyle ilgili konuştu. Ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, Erkan Petekkaya meselesine de girdi. Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine Twitter'dan tepki göstermesi üzerine, "Twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Gülüp geçiyorum ben bunlara" diyerek, Erkan Petekkaya'ya da göndermede bulundu.

Ne olmuştu?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'ın tv8'deki müzik ödülleri töreninde ödül almasına kızarak çok ağır eleştirilerde bulunmuştu.  tv100'e özel açıklamalarda bulunan ve yaşananların Acun Ilıcalı'nın suçu olduğunu ifade eden Petekkaya, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Petekkaya şu ifadeleri kullandı:

Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var. Türk Hava Yolları'nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var.Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun'un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun'un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor. Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; Bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim.

 

SONRAKİ HABER