Lens'in ardından o da gidiyor

UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Beşiktaş, ligde şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal son olarak kadrosunu Vincent Aboubakar ile güçlendirmişti. Siyah-beyazlı takımdan bir yandan da takımdan gönderilecek isimler üzerinde yoğun mesai harcanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın da Jeremain Lens'in ardından bir ismi daha kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi.

Lens'in ardından o da gidiyor - Sayfa 1

Transferde yeni isimlerin takıma katılımıyla kadrosunu şekillendirmeye başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Jeremain Lens'i defterden sildi.

Lens'in ardından o da gidiyor - Sayfa 2

Son olarak perşembe akşamı Rio Ave karşılaşmasında sabırları taşıran Hollandalı futbolcu, İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi teknik heyet tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

 
 

Lens'in ardından o da gidiyor - Sayfa 3

Milliyet'te yer alan habere göre ana kadroya son şeklini vererek takımda düşünmediği isimleri yönetime bildiren Sergen Yalçın, Lens'in yanı sıra Umut Nayir'in de kendisine talip olan kulüplere bonservisiyle birlikte gönderilmesini istedi.

 

Lens'in ardından o da gidiyor - Sayfa 4

Forvet hattında Cyle Larin, Vincent Aboubakar ve Güven Yalçın'a forma verecek olan Yalçın'ın, yönetime sunduğu raporda, Lens'e yeteri kadar şans tanıdığını fakat Hollandalı oyuncunun ortaya koyduğu performansın, Beşiktaş için yeterli olmadığını bildirdiği öğrenildi.