Legia Varşova’dan Chelsea’ye unutulmaz tribün şovu: Stadyum alev alev!
UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Legia Varşova ile Chelsea kozlarını paylaşırken, geceye ev sahibi taraftarların nefes kesen tribün performansı damga vurdu. Polonya ekibinin meşale ve koreografi şovu, adeta stadyumu yangın yerine çevirdi.
“Kimseden Korkma”: Chelsea’ye Göndermeli Koreografi
Legia Varşova Belediye Stadyumu’nda oynanan dev maç öncesi tribünler adeta patlama yaşadı. Taraftarlar, “Kimseden korkma” yazılı dev bir pankart açtı.
Pankartın üzerinde ise eli kılıçlı bir savaşçının, kulüp logosunda aslan bulunan Chelsea’ye ithafen bir aslanı öldürdüğü çarpıcı bir koreografi yer aldı. Bu cesur mesaj, İngiliz devine meydan okuyan bir şova dönüştü!
Meşaleler Yandı, Stadyum Kızıl-Kıyamet!
Tribün şovu, yakılan yüzlerce meşaleyle zirveye ulaştı. Stadyum duman ve alevlerle kaplanırken, Legia taraftarları adeta bir savaş alanını andıran atmosferle takımlarına destek verdi.
Bu unutulmaz anlar, maçın önüne geçerek sosyal medyada da yankı buldu. Polonya temsilcisi, taraftarıyla Chelsea’ye sahada ve tribünde gözdağı vermiş oldu.