Kuruluş Osman'ın Dündar Bey'i Ragıp Savaş: Veda sahnesinde çok ağladık

ATV ekranlarında reyting rekorlarını alt üst eden ‘Kuruluş Osman’da Dündar Bey karakterine hayat veren Ragıp Savaş bomba açıklamalarda bulundu. Veda sahnesiyle ilgili konuşan Savaş "Çok ağladık sahnede. Hala gözlerim doluyor.son yolculukta bile yine kopmadan, yine bir gönül bağı kurarak onlardan bir ricası oldu: ‘Beni şerefli bir Bey gibi boğmadan, Bayhoca’yı öldüren okla öldürmeni istiyorum.’ dedi. Osman da kabul etti. Arkasını dönüp gitti ve nihayete erdi sonunda. İyi de bir veda oldu. " dedi.

Kuruluş Osman'ın Dündar Bey'i Ragıp Savaş: Veda sahnesinde çok ağladık - Sayfa 1

Kuruluş Osman daha yayınlandığı ilk bölümünde reytinglerin zirvesine oturdu ve tüm kategorilerde birinciliklerle her hafta çarşambanın en çok izlenen yapımı oldu.

110
Kuruluş Osman'ın Dündar Bey'i Ragıp Savaş: Veda sahnesinde çok ağladık - Sayfa 2

Türkiye ve dünyada büyük bir heyecanla izlenen Kuruluş Osman dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılan Ragıp Savaş, canlandırdığı Dündar Bey karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

210
Kuruluş Osman'ın Dündar Bey'i Ragıp Savaş: Veda sahnesinde çok ağladık - Sayfa 3

‘Kuruluş Osman’da Dündar Bey karakterine hayat veren Ragıp Savaş dizi ile ilgili düşüncelerini “Kuruluş Osman çok kıymetli bir iş. Çok büyük emeklerle seyirci karşısına çıkan yapımlar bunlar. 21. yüzyılda tarih duygumuz maalesef kaybolmaya başladı. Bu açıdan da bu tarz projeleri çok kıymetli buluyorum. Biz dizi çekiyoruz, tarihi birebir çekmiyoruz. Dizi deyince işin içine bir kurgu giriyor. Seyircilerimize şunu söylemek isterim ki; burada gördüğünüz şeyleri tamamen tarihe bakarak kıyas yapmayın. Dizi olduğu için farklı şeyler olabiliyor. Böyle bakmakta fayda var” sözleriyle ifade etti.

310
Kuruluş Osman'ın Dündar Bey'i Ragıp Savaş: Veda sahnesinde çok ağladık - Sayfa 4

"Bozdağ Film Platosu’ndaki ilk günlerini ve yaşadığı duyguları ise “Beni çok heyecanlandırdı. Çünkü benim tahayyül ettiğim plato böyle bir plato değildi. Daha önce platoda çalıştım ama böyle büyük, imkanları yüksek bir platoda olmadığım için çok heyecanlandım. Ve benim oyunculuk deneyimimde tarihi bir iş hiç olmamıştı."

410