Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran olay! "Stresimi alıyor" diyen yarışmacı, sakız çiğneyerek yarıştı

Sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de yine gündem olan bir olay yaşandı. Ağzında sakızla yarışmaya çıkan yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı. Durumdan rahatsız olan ünlü oyuncu ağızdaki sakızı çıkarmak istemeyen yarışmacıya böyle tepki gösterdi.

F5HABER F5HABER
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran olay! "Stresimi alıyor" diyen yarışmacı, sakız çiğneyerek yarıştı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya katılan 19 yaşındaki Alper Duran Dinçer'in ağzında sakız olması ünlü oyuncuyu rahatsız etti.

İmirzalıoğlu, "Ağzında bir şey mi var?" diyerek yarışmacıya sorunca aldığı yanıt şaşırtt. Genç yarışmacı rahatlamak için sakız çiğnediğini söyledi. Yarışmacı sınavlarda da sakız çiğnediğini söyleyince İmirzalıoğlu "Sınavlarda tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var" dedi.

Durumdan rahatsız olmayan yarışmacı ise "Onların da stresini alır belki" diyerek karşılık verince herkesi şoke etti.

"ÇENEYE DESTEKLİ BİR ŞEY GELİR"
Kenan İmirzalıoğlu bu yanıttan sonra Aikido yaptığı söyleyen yarışmacıya hocaların karşısında da sakız çiğneyip çiğnemediğini sordu. Ünlü isim, çiğneyemeyeceğini söyleyen yarışmacıya "Tabi, çeneye destekli bir şey gelir" diyerek tepki gösterdi.

KENAN İMİRZALIOĞLU TÜRK KÜLTÜRÜNÜ HATIRLATTI
Sakız çiğnemesiyle ilgili sözlerine devam eden 19 yaşındaki yarışmacı, Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını söyleyince, Kenan İmirzalıoğlu da Türk kültüründe hoş karşılanıp karşılanmayacağını sordu.

SONRAKİ HABER