Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. son bölümü ile Show TV'de ekrana geldi. Son bölümde; Songül’e bir türlü ulaşamayan Sadi, gelen bilgiyle Songül’ü dağılmış bir halde bulur. Haberimizden Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. son bölümü izleyebilir, yeni bölüme dair detayları okuyabilirsiniz... İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölüm kesintisiz izleme linki...

F5HABER F5HABER
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. son bölümü ile bu akşam Show TV'de yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümde, Oğuz ve Esra için işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelirken Oğuz beklemediği bir ihanetle yüzleşir. Araları açılınca Sadi Payaslı’nın Songül’le konuşma çabaları sonunda karşılık verir ama duydukları Sadi’nin hiç hoşuna gitmeyecektir. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izle sayfası...

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLEME SAYFASI

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Songül’e bir türlü ulaşamayan Sadi, gelen bilgiyle Songül’ü dağılmış bir halde bulur ve haline anlam vermekte zorlanır. Oğuz ve Esra için işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelirken Oğuz beklemediği bir ihanetle yüzleşir. Okula gelen savcı yardımcısı Haluk sayesinde Karabayır Lisesi’nde ilginç anlar yaşanır. Savcı yardımcısı öğrencilerle tek tek görüşürken Aylin’in gizlice baktığı evrakta gördüğü isimler onu şaşırtmaz.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

Araz’ın Aylin’e yaptığı ziyaret sonunda Gizem’e açtığı telefon Mert ve Gizem ilişkisini sarsarken, Servet oğlu Rıza’nın attığı her adımı gölge gibi takip etme kararı alır. Derya sonunda Zafer’le tanışırken Kıvanç’ın yeğenine olan davranışlarından etkilenir.

Zülfikar ve Gülseren morgdaki cesedin Ozan çıkmamasına sevinirken arama ve kurtarma ekibinin araştırmalarını sonlandırması Zülfikar’ın kendine bile itiraf etmek istemeyeceği bir durumla yüzleşmesine neden olur.

Songül’le aralarındaki mesafenin arttığını gören Sadi Payaslı’nın Songül’le konuşma çabaları sonunda karşılık verir ama duydukları Sadi’nin hiç hoşuna gitmeyecektir.

 

SONRAKİ HABER